Copacul de cafea este acel loc unic unde te simți ca acasă. Desigur, pentru noi, este chiar acasă pentru că de fiecare dată când suntem la Bistrița nu trece o zi fără să savurăm o cafea bună de la ei. Gabriel și Claudiu sau frații Vidican cum îi mai știe lumea, împreună cu prietenul lor Thomas, se dedică în fiecare zi ca micul lor coffee shop să aducă zâmbete. Și nu oricum, ci prin cafea de cea mai bună calitate, prin evenimente caritabile, dar mai ales prin vorbe frumoase și bună-dispoziție.

Dacă ești din Bistrița este imposibil să nu fii auzit de ei. Toată lumea laudă cafeaua lor, iar de fiecare când ne aflăm acolo ne întâlnim cu o mulțime de prieteni. Comunitatea care s-a creat în jurul coffee shop-ului lor este una foarte unită, iar datorită evenimentelor organizate de ei (în special cele cu biciclete) oameni noi, dornici de aventură, își fac apariția.

Le-am făcut un mic video! Un filmuleț despre ce înseamnă o zi la Copacul de cafea! Mai multe nu vă spunem, ci vă lăsăm să-l vizionați! Ne-am distrat de minune și am băut o cafea excelentă, un blend special creat pentru Copacul de Cafea de prăjitorii iscusiți de la Olivo.

Oamenii aceștia merită respect pentru că în fiecare zi contribuie la bunul mers la comunității în care locuiesc pentru că realizează proiecte caritabile! Mai multe puteți afla de pe pagina lor de Facebook.

Țineți-o tot așa dragilor! Faceți o treabă minuată! 😊